Japán harcművészet és önvédelem gyerekeknek és felnőtteknek, Budapest, Nagykovácsi. Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Judo - Okinawa Kobudo - Iaido - Sport Ju jitsu - Jiu jitsu

Bejegyzések

Judo - Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Iaido - Okinawa Kobudo
BBME a Ju jitsu Magyar Bajnok csapata
13
dec

Sport Ju-jitsu Magyar Bajnokság 2019 december 8., Kartal

Az ez évi Magyar Bajnokságnak igen népesnek bizonyult. 21 klub 143 versenyzője 240 nevezéssel érkezett a versenyre. Itt került tesztelésre kizárólag hazai kezelésben a SportData rendszere is. A küzdelmek 4 tatamin zajlottak folyamatosan, így mondhatjuk, hogy zökkenőmentesen zajlott le a verseny.

Egyesületünk, a Budapesti Budo és Mozgásművészeti Egyesület (BBME) 12 versenyzővel indult neki a megmérettetésnek. Sokat készültünk egész évben, ami a folyamatosan javuló eredményeinken is jól látszott.

De lássuk a száraz számokat. 12 versenyző 14 kategóriában került nevezésre, kizárólag a Fighting System versenyszámban. Eredményeink: 11 aranyérem és egyben 11 Magyar Bajnok, 2 ezüstérem és 1 db bronzérem.

Ez azt jelenti, hogy a 14 nevezésünk mindegyike dobogós eredménnyel zárult, melyből 80 % Magyar Bajnoki cím lett. Hihetetlen eredmény, és még mindig tudunk jobbat.

Magyar Bajnokaink: Nemes Szófia Mercédesz (2x), Balogh Péter (2x), Stanford Zsuzsa, Egri Fisher Lola, Nemes Alex, Kopcsányi Máté, Száraz Dániel, Bajári Domonkos, Ziegler Csaba.

  1. helyen végzett: Metz Dániel, Egri-Rónay Benjamin,
  2. helyen végzett: Papp Dániel.

Szívből gratulálunk az eredményekhez! Igazán büszke az egész egyesületünk a harcosaira!!!

Vélemény, hozzászólás?

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...