Japán harcművészet és önvédelem gyerekeknek és felnőtteknek, Budapest, Nagykovácsi. Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Judo - Okinawa Kobudo - Iaido - Sport Ju jitsu - Jiu jitsu

Tudtad?

Tudtad?

Az Okinawa Kobudo és a mai karate irányzatok eredetije, az Okinawa Te kialakulása közös, több évezredes múltra tekint vissza. Sőt, a régi mesterek igen gyakran egyszerre voltak mesterek mindkét irányzatból, melyet több Okinawa Kobudo formagyakorlat is nevében megőrzött, tisztelegve a régi mesterek tudása előtt.

Manapság viszont még nem ismert elégé az Okinawa Kobudo önálló, fegyveres stílusként. Így történhetett meg az a nagyszerű dolog, hogy az eredeti Okinawa Kobudo stílus tanulói és tanítói, akik kifejezetten a Matayoshi Kobudo irányzatot gyakorolják, az eredeti technikákat tanulhatják meg ebben a csodálatos stílusban. Természetesen ehhez olyan mestert kell választani, aki nem csak okiawai fegyverekkel gyakorol, de az eredeti stílust tanítja. Mi ebben segíthetünk Hanshi Johnny Bernaschewice tanításai alapján, Shihan Ziegler Csaba vezetésével.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...