Japán harcművészet és önvédelem gyerekeknek és felnőtteknek, Budapest, Nagykovácsi. Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Judo - Okinawa Kobudo - Iaido - Sport Ju jitsu - Jiu jitsu

Bejegyzések

Judo - Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Iaido - Okinawa Kobudo
23
szept

JJEU sport Ju jitsu nyári tábor, 2019 08 25-29, Balatonfenyves

Egyesületünk tagjai részt vettek a Szakszövetségünk által rendezett, JJEU nyári táborban, melynek Balatonfenyves adott otthont. Ezzel megint történelmet írt szakszövetségünk!

A tábor, bár nem rekordlétszámmal, de több, mint 60 fővel került megrendezésre, 9 ország válogatott sportolóinak részvételével, 3 nemzetközi és 3 hazai oktató bevonásával, akik közül az egyik Michael Korn volt, a JJEU alelnöke.

A részt vevő oktatók színvonalas az edzéseket tartottak egész héten. Az oktatók Jimmy Wouters (Belgium), Jeffery Bok (Hollandia), Michael Korn (Németország), Szekeres Ákos, Varga Levente és Sümegi Molnár Gábor voltak. Az edzések magas minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a versenyzők jelentős része minden versenyszám edzésein részt akartak venni, így módosítanunk kellett az edzésbeosztást is ennek megfelelően, ami mindenki megelégedésére szolgált.

A technikákon kívül sok taktikai elemmel is gazdagodhattunk és edzésmódszertani szempontból is pótolhatatlan tudásanyag került átadásra. Így nem csak a sportolók, de az edzők számára is értékes idő volt a tábor edzéseinek minden perce.

A napi négy edzés magas terhelést jelentett a sportolóknak, de teljes lelkesedéssel vetették bele magukat a küzdelmekbe. Az edzésekhez jó körülményeket biztosított a Balatonfenyvesi Általános iskola terme és Simon Mihály mestertársunk által számunkra rendelkezésre bocsátott versenytatami. Külön köszönet érte!

A szállás és étkezés kitűnő volt, így a résztvevők ki is tudták magukat pihenni az edzések között. Ehhez igen sok munka és körültekintő szervezésre volt szükség. Köszönet érte Tálos Lajosnak és Nagy Robertnek!

Az utolsó estére egy közös szabadtéri bankett került megrendezésre, ahol minden ország delegációja együtt szórakozott. A legnagyobb élmény az volt, amikor az aznapi szülinapos tiszteletére minden ország külön-külön előadott egy köszöntő dalt a saját nyelvén.

A tábor végét rendkívül sajnáltuk mindannyian, de rengeteg új barátság szövődött a sportolóink között.

Vélemény, hozzászólás?

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...