Japán harcművészet és önvédelem gyerekeknek és felnőtteknek, Budapest, Nagykovácsi. Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Judo - Okinawa Kobudo - Iaido - Sport Ju jitsu - Jiu jitsu

Bejegyzések

Judo - Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Iaido - Okinawa Kobudo
28
márc

Wien Open Nemzetközi Ju Jitsu verseny

2023.03.26.-án egyesületünk versenyzői részt vettek a Wien Open Nemzetközi Ju Jitsu versenyen.

Voltak kemény meccsek és voltak kötelezően megnyerendő küzdelmek is, voltak megható pillanatok, melyek versenyzői/emberi nagyságról tanúskodnak és voltak olyanok, melyek minden versenyzőben és szülőben hihetetlen érzelmi reakciókat váltottak ki. De egy biztos, mindenkinek sikerült megmutatnia legjobb tudását, felkészültségét, technikai és taktikai képzettségi szintjét.

Jó volt látni, hogy több magyar csapat tagjai igaz szívvel drukkoltak és őszinte gratulációkat vagy éppen együtt érzésüket fejezték ki egymás felé a küzdelmek után.

És most a száraz tények: 8 ország, több, mint 480 versenyzője nevezett a versenyre, melyből 7 versenyző indult a BBME nevében. Izgalmas nap volt, melynek a végére a 7 versenyző 7 éremmel gazdagította eredményeink számát. 4 arany, 2 ezüst és egy bronzérmet hoztunk haza. Név szerint első helyen végzett: Metz Dániel, Száraz Dániel, Latincic Teodor és Pór Gergő. Második lett Bajári Domonkos és Pór Dániel, harmadik lett nem kis küzdelmek árán Kopcsányi Máté, az aznapi legnépesebb mezőnyben, utolsó pillanatban fordított meccsével, amire évekig fog emlékezni mindenki.

Szívből gratulálunk minden versenyzőneknek!

Vélemény, hozzászólás?

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...