Japán harcművészet és önvédelem gyerekeknek és felnőtteknek, Budapest, Nagykovácsi. Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Judo - Okinawa Kobudo - Iaido - Sport Ju jitsu - Jiu jitsu

Bejegyzések

Judo - Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Iaido - Okinawa Kobudo
21
febr

Új termet nyitunk!

Örömmel jelentem be, hogy egyesületünk, a Budapesti Budo és Mozgásművészeti Egyesület új, központi dojot (edzőtermet) nyit, így megszülethet egy új fellegvára a hazai japán harcművészeteknek.

Hosszú, kb. 2 éves küzdelmet folytattunk egy központi terem megnyitása érdekében, hogy akár a nap 24 órájában biztosítani tudjuk tagjaink számára az edzéslehetőséget.

Ez rendkívül fontos, mivel versenyzőink igen eredményesek a hazai és nemzetközi sport ju-jitsu versenyeken. Ezt a folyamatos fejlődést csak megfelelő számú edzés mellett tudunk számukra továbbra is biztosítani.

Ezen kívül számos olyan japán harcművészeti stílus létezik, melyet csak nálunk lehet Magyarországon gyakorolni, így kiemelt felelősségünk van ezek művelésében. Ilyen a Chi ryu Aiki jitsu pusztakezes stílusa és a Chi ryu Iaido (japán kardrántás) művészete, de ezek mellett tanulható még az Okinawa Kobudo (japán fegyverkezelés), valamint a Ju-jitsu és Judo stílusok is.

Ennek szellemében megkezdtük az új Dojonk kialakítását, ezen keresztül megfelelő otthonhoz fog jutni egyesületünk minden tagja. Nyuitás 2020. április 1.!!!

Az új termünk várható edzésbeosztása ezen a linken érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...