Japán harcművészet és önvédelem gyerekeknek és felnőtteknek, Budapest, Nagykovácsi. Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Judo - Okinawa Kobudo - Iaido - Sport Ju jitsu - Jiu jitsu

Bejegyzések

Judo - Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Iaido - Okinawa Kobudo
20
máj

Újra kezdünk, június 1.-től

A koronavírus járvány miatt edzéseinket kénytelenek voltunk félbeszakítani, és kényszerpihenőt tartani. Ezt az időt használtuk ki arra, hogy új bázisunkat fel tudjuk újítani. Most elkészültünk, és mivel minden iskola továbbra is zárva tart, ezért ott kezdjük meg edzéseinket június 1. kezdettel.

Itt lehet csatlakozni minden csoportunkhoz, amely új rend szerint kezdi meg edzéseit, melyről ezen a linken lehet áttanulmányozni. Természetesen nagy meglepetésként még rengeteg új dolgot ki lehet próbálni, melyekről folyamatos információkat lehet találni ezen a linken.

Ebben az évben is lesznek nyári táborok, övvizsgák és még sok minden, melyekről rövidesen részletes beszámolót adunk, ahogy a terem felújításáról is. És hamarosan ennek a honlapunknak a tartalmát is megújítjuk az új edzéshely és időpontok felvezetésével együtt.

Egy azonban biztos. Aki judo, ju jitsu, iaido, kobudo vagy aiki jitsu edzéseken akar részt venni, az a legjobb helyen van nálunk.

Vélemény, hozzászólás?

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...