Japán harcművészet és önvédelem gyerekeknek és felnőtteknek, Budapest, Nagykovácsi. Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Judo - Okinawa Kobudo - Iaido - Sport Ju jitsu - Jiu jitsu

Bejegyzések

Judo - Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Iaido - Okinawa Kobudo
Várakozó állásponton
28
febr

Budapest Bajnokság, 2022.02.26 – beszámoló

Régen vártuk ennek a versenynek a megrendezését, melyet akadályozott a pandémia időszaka.

Dodó megindul

Rengetget készültünk rá, a magasabb korosztályban induló versenyzőinknél személyre szabott edzésprogram kialakításával.

12 versenyzőnk, 16 nevezést adott le a versenyre, mely kvalifikációt ad a közeledő Európa Kupán és Európa Bajnokságon történő induláshoz U16 korcsoporttól. 

Az eredmények statisztikái szárazon: 10 arany, 4 ezüst és 2 bronzérem. Egyesületi szinten több, mint 30 nevezett egyesület között a 4. helyen végeztünk eredményességben. Gyakorlatilag, Sport Ju-jitsu Fighting versenyszámban, amelyik kategóriában elindultunk, azt meg is nyertük. Ez alól kivétel az a két versenyszám, ahol versenyzőnk sérülése miatt “csak” a második helyet sikerült megszerezni nagyon okos versenyzéssel, illetve azok nem végeztek első helyen, akik többen indultak azonos versenyszámban a klubunkból. Ez nagy eredmény főleg annak tudatában, hogy a többi klub versenyzői is igen jól felkészültek voltak, elismerésem feléjük és felkészítő mestereik munkájához!

Volt újoncunk is a versenyen. Sas Guszti teljes lelkesedéssel vetette bele magát a küzdelmekbe. Bár sok tanulni való van még, de GRATULÁLOK a szép bemutatkozáshoz!

Ervinke, a grizli

A gyakorlottabb versenyzőkkel az elmúlt hónapokban egy teljesen új edzésprogramot indítottunk el, ami meghozta a várt eredményt mutatva, hogy igen jó úton haladunk. Ígérhetem, hogy ez folytatódni fog a következő időszakban is!

Hiszen a tavasszal megrendezésre kerülő nemzetközi versenyeken tőlünk rendre 7 versenyzőnk fogja képviselni klubunkat és Magyarországot.

Rendkívül büszke vagyok a versenyzőinkre és az általuk elvégzett kitartó és szisztematikus munkára!

GRATULÁLOK az egész csapatnak!

Hajrá BBME!

Vélemény, hozzászólás?

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...