Japán harcművészet és önvédelem gyerekeknek és felnőtteknek, Budapest, Nagykovácsi. Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Judo - Okinawa Kobudo - Iaido - Sport Ju jitsu - Jiu jitsu

Bejegyzések

Judo - Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Iaido - Okinawa Kobudo
19
szept

Felnőtt Ju jitsu Nyári edzőtábor Salföld, 2019 07.30-08.04. – beszámoló

Immár több, mint 1 évtizede rendezzük meg nyári edzőtáborunkat Salföldön saját tanítványaink és vendég résztvevők jelenlétével.

Mint hagyományosan, megint sűrű napjaink voltak. Napi 4-5 edzés mellett mindenkinek jutott ideje egy kis szabadidős programra is. Külön megpróbáltatást jelentett a küzdelmek nagy mennyisége. E mellett lehetőség nyílt azon stílusok kipróbálására, amelyeket év közben nem szokott valaki tanulni, így sokan gyakorolták az Iaidot és a Kobudot egyaránt.

Az esőnap nem várt edzéseseménnyel szolgált mindenki számára, melyről rövid videó található a beszámolónk végén. Mindenesetre mindenki remekül élvezte a zenés, dobástechnikai edzést.

Külön kihívást jelentett az utolsó napon megrendezett övvizsga, melyen minden eddiginél többen vizsgáztak Chi ryu Aiki-jitsu stílusból, de volt Ju-jitsu vizsgánk is.

Az utolsó estét tábor tűz melletti sütögetéssel töltöttük, melynél magasra szökött a hangulat, énekléssel, tánccal.

Összeggégében remek hangulatban telt az egy hetes tábor, melynek végén mindenki fáradtan, de telve tudással és lelkileg feltöltődve indult haza.

Jövőre újra, együtt vágunk neki ennek a megpróbáltatásnak, reményeink szerint többen, mint minden évben!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...