Japán harcművészet és önvédelem gyerekeknek és felnőtteknek, Budapest, Nagykovácsi. Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Judo - Okinawa Kobudo - Iaido - Sport Ju jitsu - Jiu jitsu

Bejegyzések

Judo - Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Iaido - Okinawa Kobudo
11
nov

BBME edzések, COVID-19

Kedves Tanítványaim! Kedves Szülők!

Sikerült hajnalban áttanulmányozni az éjjel megjelent kormányrendeletet, illetve a kialakult járványhelyzetet.

Bár nem ijedünk meg a COVID-19 vírustól és nem akarunk félelemben élni (ez nem is méltó egy harcoshoz), de mindenképpen egyre súlyosabb mértékű a járvány minden szempontból. Főleg a halálozási mutatók romlanak és sajnos várható a további drasztikus romlás is.

Tény, hogy mi sportolók és harcművészek vagyunk és vélhetőleg ez és az ehhez társuló egészséges életmód megfelelő garancia arra, hogy ne döntsön le bennünket a vírus a lábunkról. De mindezek nem adnak garanciát arra, hogy nem kapjuk meg és akár tünetmentesen is, de nem adjuk tovább egymásnak, családtagjainknak, szeretteinknek. Ez viszont már végzetes lehet bárki számára.

Ez az a kockázat, amelyet át kell gondolnunk akkor, amikor esetleg elhatározzuk, hogy a most megjelent kormányrendelet előírásai között kiskapukat keresve összejövünk edzeni. Ezt én erkölcsileg nem tudom vállalni és úgy gondolom, hogy senkinek sem fér bele a csapatunkból/családunkból.

Ha most a rendeletnek megfelelően leállunk 30 napra és komolyan vesszük azt a feladatot, hogy minél jobban lecsökkentjük a társaságba járással együtt a fertőződés veszélyét és a vírus terjedését, akkor nagyon sokat tettünk a családunkért, barátainkért.

Erre kérlek most benneteket, hogy utána újult erővel futhassunk neki az edzéseknek.

Amennyiben a járványt sikerül megállítani, akkor terveim szerint a karácsonyi szünetben szervezünk egy több napos szemináriumot rozsda pattintás jelleggel. Ennek részleteit kidolgozom a leállás alatt.

Az új termünk a mi közös összefogásunk által jött létre és ezt a közös értéket meg is fogjuk tartani. Hiszen ez egy olyan bázis, ami biztosítja mindenki fejlődését, egyesületünk közös otthona.

Maradjatok egészségesek és gyűjtsétek az energiát az újrakezdésre! (Azért ki lehet menni futni és erősíteni!!! )

Ziegler Csaba, BBME elnök

Vélemény, hozzászólás?

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...