Egyesületünk a Japán harcművészetek fellegvára - Budapesti Budo és Mozgásművészeti Egyesület
Budapesti Budo és Mozgásművészeti Egyesület
Judo, Ju jitsu, Aiki jitsu, Iaido, Okinawa Kobudo, Budapest

BBME - A Japán harcművészetért

Judo, Ju jitsu, jiu jitsu, Chi ryu Aiki jitsu, Iaido, Okinawa Kobudo

[size] Felkerültek honlapunkra a nyári táborok beszámolói és képei. Kattints ide a legfrissebb hírekért!Kíváncsi vagy mit tudunk ajánlani neked? Kattints az alábbi linkek egyikére, érdeklődési köröd szerint!

- Fiataloknak (15 éves kortól)
- Felnőtteknek
- Nőknek, LányoknakJudo (cselgáncs)
Judo

Egyesületünk tagjai 5 éves kortól tanulhatják a judo stílust. Különleges rendszerben tanulják a dobás, földharc technikáit verseny és hobbi szinten gyerekek és felnőttek számára oktatjuk a judo technikáit. Magyarországi vezetőnk Sensei Ziegler Csaba ( ju jitsu, okinawa kobudo, judo, chi ryu aiki jitsu mester) Judo dobásokról, a judo edzések helyéről az alábbi linken található bővebb információ.


- Judo edzések II. kerület
Ju jitsu ( jiu jitsu)
Ju jitsu ( jiu jitsu)

Ju jitsu edzéseinken tagjaink a hatásos jiu jitsu önvédelem technikáin kívül megtanulják alkalmazni a speciális jiu jitsu földharc, a dobás, az ütés rúgás technikáit, erős küzdelem centrikus oktatási rendszerben. A fegyveres ju jitsu ( jiu jitsu) technikák, erős judo alapok. Több jiu jitsu mester is oktat egyesületünkben Sensei Ziegler Csaba jiu jitsu mester, Sensei Lőrinci István jiu jitsu mester, Senpai Tóth Gábor és Senpai Szemerédi Balázs vezetésével.

Ju jitsu bővebben

Ju jitsu Nagykovácsi
[/center]


Okinawa Kobudo
Okinawa Kobudo

Az Okinawa Kobudo az egyik olyan stílus, amely megőrizte az eredeti okinawai fegyverkezelést. Edzéseinken az eredeti Matayoshi Kobudo stílus sajátítható el, melyet Shihan Johnny Bernaschewice, Shihan Kathrin Siggelkow és Shihan Yamashiro Kenichi oktatása alapján tanuljuk.
Magyarországi vezetőnk Sensei Ziegler Csaba ( ju jitsu, okinawa kobudo, judo, chi ryu aiki jitsu mester), Sensei Ambrózy Mária és Senpai Rácz Balázs Ákos


Okinawa Kobudo edzések
Okinawa Kobudo bővebben
Okinawa Kobudo videók


Chi ryu Aiki jitsu
Chi ryu Aiki jitsu

A Chi ryu Aiki jitsu stílust magyarországon csak a mi egyesületünk tagjai tanulhatják. Oktatási anyagunk tartalmazza a judo dobás, földharc, a ju jitsu utcai önvédelem, a fegyveres és pusztakezes technikáit, a japán kard (katana) kezelését (Iaido, kenjitsu, Iaijitsu, Battojitsu), az Aikido technikáit, a Karate ütés-rúgás technikáit és ízület feszítéseket. A Chi ryu aiki jitsu stílust küzdelem centrikusan oktatjuk. A stílust az alapító mester, Shihan Johnny Bernaschewice tanításai alapján Magyarországi vezetőnk, Sensei Ziegler Csaba ( ju jitsu, okinawa kobudo, judo, chi ryu aiki jitsu mester)

Chi ryu Aiki jitsu bővebben Chi ryu Aiji jitsu edzések II. kerület


Önvédelem
Önvédelem

Az eredményes utcai önvédelem edzéseinken elsajátítható. Kiemelten veszélyezetett korosztály a tizenévesek korosztálya, akiknek a megfelelő felkészítése kiemelt célunk. Edzéseinken megtanulhatók az önvédelmi technikák, pusztakezes és fegyveres önvédelem, judo dobástechnikák, ütés-rúgás küzdelem, a kondíció, erőnlét és állóképesség fokozása érdekében földharc technikák. Az edzéseket tartja Magyarországi vezetőnk, Sensei Ziegler Csaba ( ju jitsu, okinawa kobudo, judo, chi ryu aiki jitsu mester). Edzéseinken fiúk és lányok jelentkezését szeretettel várjuk jiu jitsu edzéseken kezdő és haladó szinten egyaránt.

Kapcsolódó cikkünk:
A felnőttek rendszeres sportolása fontos célunk
A tizenévesek edzése kiemelt ügyünk
Önvédelem, harcművészet vagy küzdősport
Harcművészet mindenkinek!
 

PageRank

Google PageRank

Egyéb hírek

Cikkek
Szabadság a Jiu jitsu-ban
Bármennyire is csak a harcművészettel foglalkozik honlapunk, de a szó jelentése nem kizárólag a ju jitsu (jiu jitsu), a judo vagy az okinawa kobudo gyakorlóinak a legfőbb vágya. japán harcművészet, önvédelem.
Cikkek
Okinawa Szigete
Okinawa Kobudo, Okinawa Szigetének különleges helyzete
Cikkek
Okinawa Kobudo Fegyverei
Az Okinawa Kobudo fegyverei, Bo, Sai, Tonfa, Nunchaku, Tinbe, Kawa, Kama, Nunti
Cikkek
Okinawa Kobudo története - Matayoshi Család
Okinawa Kobudo stílusleírás, Matayoshi család, az Okinawa Kobudo története
Cikkek
Ju jitsu (Jiu jitsu) stílusleírás
ezt a harcművészetet sokféleképpen írják, de ugyanazt jelenti ju jitsu, jiu jitsu, ju jutsu stb. De mit is jelent valójában?

Google keresés

Google

linkek

Főmenü

· Hírek
» Judo
· Linkek