Chi ryu Aiki Jitsu, Okinawa Kobudo és Jiu jitsu Szeminárium

Posted on péntek 19 május 2017 - 07:20:00  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

Május 12-14, között Egyesületünk 30 fővel tartott tavaszi Szemináriumot Salföldön Jiu jitsu, Chi ryu Aiki jitsu és Okinawa Kobudo stílusokban.

A péntek esti leérkezés után, már aznap este edzéssel fejeztük be a napot. Mivel az alapos átmozgató edzés este 11 órakor fejeződött be, így látni lehetett, hogy a másnap reggel 6 órai kelés sem lesz kellemes. Ennek ellenére az egész csapat egy emberként állt készen a gyakorlásra.

A reggeli edzést két csapatra osztva végeztük, az egyik csapat kondicionáló edzést tartott, a másik csapat Sensei Ziegler Csaba vezetésével mesterünk, Shihan Johnny Bernaschewice kedvenc Iaido gyakorlataiból tartott gyakorló edzést.

Aznap, még 5 alkalommal álltunk neki az edzéseknek, benne rengeteg Jiu jitsu küzdelemmel, rávezetővel, Okinawa Kobudo és Chi ryi Aiki jitsu gyakorlással együtt. A vacsora utáni technikai edzés kifejezetten a versenyzők számára volt előkészítés a nemzetközi szereplések megkezdése előtt.

Vasárnap az egész tábor övvizsga lázban égett, talán nem véletlenül. Övvizsgák mindig táborban vannak, amire nem keveset kell készülni. Ám a vizsgázók mindent megtettek a siker érdekében, így az eredmények sem maradtak el. Sikeres vizsgákat tettek Jiu-jitsuból és Chi ryu Aiki jitsuból is.

Bár a szeminárium nagyon fárasztó volt, mégsem igyekezett senki elhagyni a tábor területét. Egy remek hangulat, szorgalmas csapattagok, egymásra maximálisan odafigyelő jitsukák. Mi kellhet ennél több egy jó táborhoz?

0 hozzászólás

Hírkategóriák