péntek 15 augusztus 2014

Elkezdődnek őszi edzéseink - Judo, Jitsu mindenkinek!

Posted on péntek 15 augusztus 2014 - 16:56:36  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

Figyelem!
Az őszi edzések újra megkezdődnek, minden dojonkban véget ér a nyári szünet!!

Fenyves utca: Szeptember 1.
Marczibányi tér: Szeptember 2.
Nagykovácsi: Augusztus 25.

Szeretettel várunk mindenkit Judo, Jiu jitsu (ju jitsu), Aiki jitsu, Okinawa Kobudo és Iaido stílusokban, 6 éves kortól, kezdők és haladók számára egyaránt!

Csatlakozz még szeptemberben, kedvezményekben részesülsz és a többiekkel együtt kezdheted az edzéseket!

Részleteket a főmenűben nézheted meg!

Jelentezés:

chiryu.hungary©gmail.com
, +36-30/92-43-763
kedd 01 július 2014
Természetesen mindez maximálisan a gyerekek igényeihez és képességeihez igazítva.
Lesz 6 csoport, hogy mindenki a neki megfelelő tudásszint és életkor szerint tudjon edzeni, lesz 6 segédedző, rengeteg gyakorlás, játék, elméleti képzés és küzdelem.

Hát készülj te is!

Még jelentkezhetsz (+36-30/92-43-763, chiryu.hungary©gmail.com), ha szeretnél egy jó csapatban tanulni, edzeni és tele vagy energiával!
Minden évben megszokott, hogy a nemzetközi szövetségünk (GTCKF.) megrendezi a vezető mesterek számára továbbképzését. A szeminárium a legmagasabb tudású nagymesterek oktatásaival telik. Négy napon keresztül gyakorlunk együtt, megosztjuk tapasztalatainkat, vitatkozunk, tanítjuk egymást, barátkozunk és még hosszan sorolhatnám, hogy mi minden fér bele ebbe a négy napba.

Bár minden évnek ez a legkülönlegesebb része minden instruktor számára, de idén ez még különlegesebb volt. Ugyanis vezető mesterünket ünnepeltük. Shihan Johnny Bernaschewice most ünnepelte az 50. évét, melyet tatamin töltött.

Az ünnepségen megnézhettük teljes pályafutásának történetét képeken, videón, tanúi lehettünk, amint videotelefonon beszélt japán mestereivel, találkozhattunk első tanítványaival, legjobb barátaival, családjával.

Ilyen bensőséges hangulatú eseményen részt venni rendkívül megtisztelő volt mindannyiunk számára.

(Képek késöbb)
A hétvége 2 nap teljes figyelmet követelő és minden energiát felemésztő gyakorlással telt tagjaink számára.

Rengeteg új technikával és formagyakorlattal lettünk gazdagabbak, melyeket shihan Johnny Bernaschewice és shihan Kathrin Siggelkow tanított nekünk a hétvége alatt.

A tábor csúcspontjaként Egyik tagunk, Huptmann Áron tett sikeres övvizsgát Chi ryu Aiki jitsu stílusból, melyből látszott, hogy érti a technikák működését, nem csak gépiesen bemutatta. Gratulálunk neki!

Az edzések mellett azért szórakozásra is jutott egy kis idő. Házigazdáink meghívtak minket egy kis kerti sütögetésre, mely pazar, rendkívül jó hangulatú lakomává változott.

Ezt jövőre sem hagyjuk ki!

(képek rövidesen!)
szerda 19 március 2014
A Kispatak óvodában már 2 nappal a bemutató előtt nagy volt a sugdolózás, az izgalom. Több óvodás ugyanis jár, vagy a testvére jár a Judo szépségét gyakorolni. Ebből következik, hogy Csaba bácsit várva már két napja nem lehetett a gyerekekről leszedni a judogí-t (edzőruhát).
Nem csoda, ha gyerekről gyerekre kitört a „japán őrület”.

Így nekünk, akik bemutatóztak nem volt nehéz dolgunk elkápráztatni Őket.

A kis földgömböt ábrázoló labdán megmutattuk Japán és Okinawa pontos helyét, majd egy kicsi bemutató következett a Judo és az Iaido mozdulataiból. Amikor az Okinawa Kobudo történelmi bemutatásán túlestünk, és a fegyverek előkerültek, mindenki boldogan vette a kezébe Őket.
Persze ki kellett próbálni, hogy a bambusz Bo tényleg nem törik e, amiből az lett, hogy a gyerekek két csoportra szakadva „kötélhúzásba” kezdett a terem közepén, nem kis mosolygásra bírva minket.

Gondoltuk, 1-2 fegyverrel bemutatunk pár mozdulatot, melyet a gyerekek választhatnak ki.
Na itt szúrtuk el, mert a gyerekek mind az 5 féle kobudo fegyverre szavaztak, így mindennel be kellett mutatni egy-egy szép formagyakorlatot.

Az Kispatak óvoda rövid cikkben emlékezett meg a jeles eseményről.

Köszönjük, nagy élmény volt.

Harcművész bemutató a kispatak óvodában
Ugrás az oldalra  1 2 3 4 5 6 7 8 

Régebbi híreink

Új helyszínen edzünk Nagykovácsiban! shogun @ (17 márc : 09:38) (Friss Hírek)
III. Nyilt Judo Kata Magyar Bajnokság, 2013 shogun @ (23 jan : 11:06) (Friss Hírek)

Hírkategóriák