péntek 05 május 2017
Hazánk első nemzetközi bírói vizsgáztak a Párizs Grand Slam Sport Jiu jitsu Open versenyen. Ezzel történelmet írt a Magyar Sport Jiu jitsu Szakszövetség, mert hazánknak még sosem volt nemzetközi bírója. És ami külön említést érdemel, hogy az egyik bíró a mi mesterünk, Sensei Ziegler Csaba

Bővebben ide kattintva olvashatsz az eseményről!

kedd 25 április 2017

I. Balaton Kupa Országos Jiu jitsu Kupabajnokság, Keszthely, 2017. ápr. 22.

Posted on kedd 25 április 2017 - 08:54:59  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

18 versenyzőnk képviselte egyesületünket az első alkalommal megrendezésre kerülő Balaton Kupa Országos Jiu jitsu Kupabajnokságon.

A szervezők kitettek magukért. A rendezés nagyon színvonalas volt, a tatmikon alig volt üres járat az egyes küzdelmek között, a helyszín nagyon jó választás volt hangulatában is.

Csapatunk összetartása példás volt annak ellenére, hogy három Dojónk 4 csapatából jöttek el versenyezni a legjobb versenyzőink.

A mérleg megint magáért beszél. 18 versenyző (24 nevezés): 15 arany, 9 ezüst, 1 bronz érem. Ez 15 Országos Bajnoki címet jelent!!!

Rendkívül büszke vagyok minden versenyzőnkre, tovább öregbítik egyesületünk Jiu jitsu szakosztályának hírnevét!

Gratulálunk!

(Képek nemsokára)
hétfő 13 február 2017

I.Turul Kupa, Jiu jitsu Rangsorverseny, Heréd, 2017 febr. 11.

Posted on hétfő 13 február 2017 - 11:23:00  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

Egyesületünk növendékei első alkalommal próbálták ki a ju jitsu stílusban mostanáig szerzett tudásukat versenyen. 12 harcossal indultunk neki a Magyar Sport Ju jitsu Szakszövetség szervezésében, első ízben megrendezett területi korosztályos rangsorversenyen, melynek helyezettjei jogot szereznek az országos jiu jitsu versenyen is megméretni magukat az ország legjobbjai között.

A bemelegítés és a szurkolás alatt rendkívül jó volt nézni, hogy az Egyesületünk mindhárom terméből jelen lévő versenyzőink egy emberként szurkoltak egymásnak, igazi nagy családként. Külön figyelemre méltó, hogy jónéhány harcosunk, bár indulni nem tudott, de ott drukkolt egész nap a tatami szélén edzőtársainak, barátainak.

Hosszú, kemény felkészülő munka áll mögöttünk, melyet minden indulónk a legjobb tudása szerint végzett el. Volt, aki az utolsó időszakban heti 3-5 edzést is végigharcolt hetente.

Bár gyakorlatlan versenyzőként érkeztünk az igényesen berendezett iskolai tornaterembe, már alig vártuk a verseny kezdetét. A küzdelmek nagyon nehezek voltak, az ellenfelek kemények, nemegyszer versenyzőink sokkal idősebb és tapasztaltabb versenyzők ellen álltak rendkívül bátran tatamira és ami még fontosabb, a reménytelennek tűnő helyzetekben is rendíthetetlen eltökéltséggel küzdöttek az utolsó másodpercig, mindent legyőzve saját magukban.
A Jiu jitsu versenyeken ritka esemény, hogy egy versenyző lesérül. Sajnos egy tagunk a nála sokkal rutinosabb ellenfele által végrehajtott dobástechnikából, egy szerencsétlenül sikerült leérkezést követő sérülés miatt kénytelen volt feladni a mérkőzést, de az előző mérkőzésén nyújtott teljesítménye alapján így is megszerezte a dobogó 3. helyét. GRATULÁLUNK DÓDÓ és mielőbb várunk vissza a terembe!

És most nézzük a Jiu jitsu kíméletlen tényeit, az érem mérleget! 12 versenyző, 12 érem Ju jitsu Fighting System versenyszámban! Ez 100 %, akárhogy számolom.

Részletesebben: 7 arany, 3 ezüst, 2 bronz!

Aranyat szerzett: Gubacsi Zalán, Décsy András Kristóf, Metz Dániel, Biricskai-Tóth Bettina, Egri-Fischer Lola, Gráner Levéd, Kopcsányi Máté.

Ezüst érmet szerzett: Papp Dániel, Szirtes Botond, Lányi Szilárd.

Bronzérmet szerzett: Bajári Domonkos, Vadász Noémi.

Bár nekem főbíróként kötelességem volt a bíráskodás felügyelete is, de sikerült végig néznem a harcosaink összes meccsét. Szívem egyszerre dobbant az egész csapattal, akik szintén olyan egységes arcot mutattak, amire csak egy igazi csapat képes. Bátran kijelenthetem: A TIGRISEK MEGÉRKEZTEK mindannyiuk szívébe! BÜSZKE VAGYOK RÁTOK! Irány a következő verseny, még több indulóval!
szerda 30 november 2016

Új videó! Okinawa Kobudo bunkai, Bo -Sai elleni küzdelem

Posted on szerda 30 november 2016 - 11:53:00  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

Új videót készítettünk Okinawa Kobudo edzésen, mely a Bo és a Sai küzdelmét mutatja be.
Jó szórakozást!


szombat 19 november 2016

Brazil Jiu jitsu Hungarian Open Magyar Bajnokság 2016. november 12.

Posted on szombat 19 november 2016 - 02:53:00  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

Magyar bajnokot avathattunk a 2016. november 12.-én rendezett Brazil Jiu jitsu Hungarian Open Magyar Bajnokságon Muzsai Nimród személyében, aki 41 kg-ban, az U15 korcsoportban szerezte meg ezt a címet nagyon elszánt, technikás küzdelmekkel.

A verseny a Magyar Sport Jiu jitsu Szakszövetség hivatalos newasa (földharc) küzdelmeinek magyarbajnoki fordulója is volt egyben, így a bajnokok már számításba jönnek a Magyar Jiu jitsu válogatott keretének összeállításánál, akik hazánkat fogják képviselni a nemzetközi versenyeken, Európa és Világbajnokságon a jövő év folyamán.

Gratulálunk az eredményhez!
Ugrás az oldalra  1 2 3 4 5 6 7 8 

Régebbi híreink

Kitartás shogun @ (11 okt : 11:52) (Cikkek)

Hírkategóriák