Japán harcművészet és önvédelem gyerekeknek és felnőtteknek, Budapest, Nagykovácsi. Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Judo - Okinawa Kobudo - Iaido - Sport Ju jitsu - Jiu jitsu

Bejegyzések

Judo - Ju jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Iaido - Okinawa Kobudo
26
dec

Év végi számvetés, 2017 – Mi történt a ju jitsu háza táján

Eljött az ideje az év végi számvetésnek.

Ez minden évben egy nagyon fontos feladat, mert az itt leírt eredmények adják meg az egyesület vezetőink, tagjainak, mestereinek a valódi értékét, munkájuk komolyságát és fontosságát.

Új mesterfokozatokkal gazdagodtunk.

2016-ban Ambrózy Mária szerzett 1. dan fokozatot Okinawa Kobudo stílusból, ami igen nagy teljesítménynek számított, de 2017 még ennél is mesésebbre sikerült. Vezető mesterünk, Ziegler Csaba megszerezte a 6. dan fokozatot Chi ryu Aiki-jitsuból, ezzel együtt jogot szerzett a Shihan cím viselésére is. Sensei Lőrinci István megszerezte a 2. dan fokozatot ju-jitsuból és Nagy Attila 1. dan fokozatot szerzett Okinawa Kobudo stílusból. Ez mesés teljesítmény.

Versenyzésrnrn2017 arról lesz híres, hogy egyesületünk, a Budapesti Budo és Mozgásművészeti Egyesület megkezdte a versenyzést a JJIF versenyrendszeren belül. Ebben az évben kereken 100 érmet gyűjtöttek sportolóink, melyből 57 arany, 30 ezüst, 13 bronz került a birtokunkba. Országos és Magyar Bajnokságokon összesen 24 arany, 13 ezüst, 3 bronz került a birtokunkba. Novemberben 9 Magyar-bajnoki címet szereztünk.

2017 évben a válogatott keret tagja volt 4 fő: Indig Ákos, Muzsai Nimród, Gubacsi Zalán, Metz Dániel.

shihan avatás, 2017 május Belgium, Honbu Dojo

Sajnos csak 2 ember tudott részt venni a nemzetközi megmérettetésen, Muzsai Nimród és Indig Ákos. Ami rendkívül biztató, hogy Muzsai Nimród nem kis teljesítménye nyomán sikerült olyan edzéstervet és tematikát kidolgozni, ami nyomán Indig Ákos teljesítménye elérhette a nemzetközi szintet. Rendkívül büszkék vagyunk rájuk!

Ez rendkívüli teljesítmény egyetlen egyesülettől, ám azt tudni kell, hogy egyesületünk tagjai között olyan tehetségek vannak minden korosztályban, ami azt vetíti előre, hogy a következő 10 évben egyre több válogatottat tudunk adni, mert utánpótlásunk (U10, U12) színvonala is igen erős.

Friss hír, hogy a 2018 évben A Magyar Ju jitsu válogatott keretét egyesületünk már nem 4, hanem 9 fővel fogja erősíteni, ami nem kis feladatot és lehetőséget ad mindannyiunknak a jövő évben is, hogy megmutassuk hozzáértésünket, rátermettségünket.

Ennek tudatában Nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánunk mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...